Maalaus- ja remonttipalvelut

Maalaus- ja tasoitetyöt laajoihinkin kohteisiin, remonttipalvelut koko kodin tarpeisiin.

Lue lisää »

Referenssit
  

Vuosien varrelle riittää monipuolisia työkohteita asunnoista julkisiin kiinteistöihin.

Lue lisää »

Rahoitus
  

Hae edullinen rahoitus kotisi remontointiin Vendigo-rahoituspalvelun avulla.

Lue lisää »

Koti kuntoon remonttirahoituksella

Hanki edullinen remonttilaina Vendigon avulla!

Jos kodin maalaustyöt tai remontoiminen ovat rahoituksesta kiinni, ei hätää. Maalausliike Malin Oy tekee yhteistyötä Vendigo-rahoituspalvelun kanssa, jonka kautta voit hakea nopeasti ja vaivattomasti rahoitusta tarpeisiisi. Vendigo ei itse myönnä remonttilainaa, vaan vertailee puolestasi eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla. Lue lisää osoitteessa www.vendigo.com/kuluttajille »

Ota yhteyttä, niin laitetaan remontti aluilleen!

Maalausliike Malin Oy palvelee Keravalta Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle sekä muualle pääkaupunkiseudulle asti. Olipa tarpeenasi kodin pintojen päivittäminen tai vaikkapa kylpyhuoneremontti, ota rohkeasti yhteyttä!

Miksi valita Vendigo-rahoituspalvelu?

Nopea ja helppo

Sähköinen lainahakemus toimii kaikilla päätelaitteilla, ja sen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Luottopäätös saapuu muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä.

Joustava ja kätevä

Vendigo tekee yhteistyötä usean johtavan ja joustavan rahoittajan kanssa. Rahoituksen ansiosta remontin investoinnit jakautuvat kätevästi useampaan erään.

Turvallinen ja luotettava

Palvelussa on myös kiinnitetty erityishuomiota tietoturvaan. Koko rahoitusprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi luotettavan palvelun takaamiseksi.

Ota yhteyttä jo tänään!

Kerro kohteestasi oheisella lomakkeella, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu tarpeisiisi. Mikäli edustat yritystä tai taloyhtiötä, mainitsethan sen Viesti-kentässä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse