MAALAUSPALVELU MALIN OY

 remonttipalvelut koko kodin tarpeisiinLaatujälkeä maalaustöistä remonttipalveluihin

Maalauspalvelu Malin Oy palvelee Keravalta koko pk-seudulle

Työnjäljestään yritys tunnetaan. Siksi Maalauspalvelu Malin Oy on tarjonnut asiakkailleen korkealaatuisia maalaus- ja tasoitetöitä sekä remonttipalveluja hyvällä menestyksellä jo yli 30 vuoden ajan. Toimialueeni ulottuu Keravalta aina Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Tuusulaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle asti.

Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu toimii käyntikorttinani. Hoidan urakan kuin urakan sovitussa aikataulussa ja työnjäljestä tinkimättä. Kun työn tekee kerralla kunnolla, kelpaa lopputulosta katsella pidempäänkin.

Maalaus- ja tasoitetyöt kattavasti

Pääalaani ovat erilaiset maalaus- ja tasoitetyöt sisällä ja ulkona. Toteutan vaativiakin kokonaisuuksia aliurakointina isoille rakennusliikkeille.
Tarjoan tasoitus- ja maalauspalveluja myös kotitalouksille pk-seudulla. Jos omakotitalon julkisivu kaipaa päivitystä tai olohuone uutta maalipintaa, tulen tekemään työt vankalla otteella viimeisteltyyn lopputulokseen asti.

Kodin kaikki remonttipalvelut

Teetä kaikki kodin remontit luotettavasti yhdellä firmalla! Remontoin kotitaloja, huoneistoja, mökkejä ja muita yksityiskohteita lattiasta kattoon. Remonttitöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Piristä kotia pintaremontilla, laitata uusi lattia tai pistä pesutilat kuntoon sauna- ja kylpyhuoneremontin avulla – kerro toiveesi, niin minä vastaan onnistuneesta toteutuksesta

Pyydä tarjous maalaus- ja remonttitöistä

Sijaitsipa kohteesi Keravalla tai Helsingissä, Maalauspalvelu Malin Oy palvelee ammattitaidolla niin maalaus- ja tasoitetöissä kuin remonttitarpeissa. Ota yhteyttä jo tänään!